下奥地利州保险公司总部办公空间

A0755_NVHeadquarter_01.jpg

destilat design studio 设计,位于奥地利。这是下奥地利州保险总部办公空间的室内设计,包括内部餐厅部分。

设计事务所提供的项目简介:

Near the end of a perennial refurbishment project – during which all 40 customer offices of the Niederösterreichischen Versicherung insurance company were adapted to a corporate architecture concept that was developed by destilat – the headquarters’ foyer and cafeteria are also upgraded with a new look.

Straight and functional yet top-quality components were designed, based on the customer offices’ corporate design. They divide the huge entrance area more clearly and replace the former long-time makeshift solution with the newly created, spacious cafeteria.

At the same time, new publicly accessible toilet facilities were added, as well as a waiting area that is easily observable from the reception desk. Another new feature is the newly designed lounge area for informal talks and short meetings.

 

设计事务所 destilat design studio
地点 奥地利
面积 400 平方米
摄影 destilat design studio

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
下奥地利州保险公司总部办公空间, 5.0 out of 5 based on 1 rating
地点: 奥地利