光影诊所

A1041_JinenSeikotsuin_01.jpg

eleven nine interior design office 设计,位于日本和歌山。这是一个针灸骨科诊所,光影的交错变化成为一道亮丽的景观。室内地板由天然木材铺成,更加舒适。

设计事务所提供的项目简介:

Flat grasses are growing smoothly.

They are reflected in the glass film behind, make a shadow, and change on the screen all day long. The color changes to orange, yellow green, blue, violet, and red depending on the angles and weather, and it becomes half translucent in the evening and melt with the city view. Inside through a thin film, the opposite effect of the light to that of outside is spread.

The floor of the clinical examination space is made of natural wood and it is comfortable.

 

设计事务所 eleven nine interior design office
项目建筑师 Takeshi Nagata, Yukari Nagata
面积 55.6平方米
摄影 Masayoshi Yamada

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
光影诊所, 3.7 out of 5 based on 3 ratings
目录: 建筑, 医疗
地点: 日本