One2free 香港旗舰店

I0516_one2free_Flagship_Store_01.jpg

Clifton Leung 设计,位于香港旺角。设计师应用现代Loft理念,融入多种设计元素,反映年轻一代都市的生活方式。

设计事务所提供的项目简介:

Capitalizing on the high ceiling and the prime location in the city hubbub Mongkok, Clifton transformed the 2-storey, 6,000 sq.ft. space into a modern loft concept, featuring signature brick walls, black metal frames, and a pitched roof, resulting in an airy open space. The design concept is reflective of the contemporary and hip lifestyle of the younger generation in metropolitan cities such as Manhattan and Los Angeles.

With revolutionary design elements, dynamic lighting effects and a multisensory environment, the new store creates a memorable customer experience and comprises various experience and leisure zones, where the latest mobile devices are stylishly incorporated into each area to enhance the retail experience.

The Loft

Envisioned as a cozy living room environment, The Loft features a stylish display cabinet replete with lifestyle items and books. Here visitors can view 3D movies while seated on the comfortable curved sofa, or relax in the seating area whilst testing live devices and experiencing the power of 3D technologies and the speed of 4G LTE.

one2free Musicholic™ Zone

Inspired by The Spanish Steps in Rome, the one2free Musicholic™ Zone features a one-of-a-kind indoor staircase made from natural recycled wood, complemented by green stone seating and an innovative planter which incorporates a display of the latest mobile devices.

DIY Zone

Inspired by the concept of a vintage workshop, mechanical lamp embellishments on an L-shaped worktop add to an inspiring creative zone where customers can personalize their mobile phones.

SiFu Studio

An extension of the DIY Zone, the two zones are connected by a symmetrical yellow brick wall. The SiFu Studio also features an L-shaped table, and this area offers customers the opportunity to discover the latest mobile device features.

Feature Wall with Brand Messages

Key brand messages are displayed in the form of raised words in shades of grey and white against white and stainless steel feature walls. The simple yet effective design follows the concept of the minimalist loft set-up.

 

设计事务所 Clifton Leung Design Workshop / 智設計工房
地点 香港
设计师 Clifton Leung
面积 6000 sq. ft.
摄影 Shia Sai Pui

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
地点: 香港