耐克荷兰EMEA地区总部餐厅

I0032_Nike_Canteen_01.jpg

UXUS 设计,位于荷兰,耐克EMEA地区总部委托UXUS重新设计他们的企业餐厅。空间被有效的分为两部分,每一个元素,每一个细节都体现了品牌的价值与文化。

设计事务所提供的项目简介:

Nike EMEA Headquarters commissioned UXUS to re-design their corporate canteen. The objective was to create a personalized, social hub inspired by sports that encouragedand enabled the exchange of ideas.

UXUS designed the two-story space with intentionally mismatched elements to accommodate the various moods and needs of the employees. Semi-enclosed areas and cozy spaces offer solitude, while vast tables and counters stimulate interaction. Every element was designed for efficiency without compromising quality or attention to detail. Material choices were inspired by sports facilities with contrasting bright and neutral colors.

Various ceiling elements such as low hanging lamps and rafts create rhythm to diffuse and humanize the tall volume of the main eating hall, while a striking, orange tube wall with super-graphic ties the 2 levels together.

 

设计事务所 UXUS
地点 荷兰
面积 1 300 平方米
摄影 Dim Balsem

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
地点: 荷兰