康斯坦斯住宅

A3012_CONSTANZA_HOUSE_01.jpg

MDBA 设计,位于西班牙。根据倾斜的地形,设计了阶梯式块状建筑外观,周围布满的岩石成为景观最好的素材,木制露台坐落于岩石之间,在这里可以欣赏到迷人的风景。

设计事务所提供的项目简介:

The solid volume that makes up the house comes to terms with nature sloping terrain and rocky composition, challenging the horizon as do the cliffs seen from the house.

This strength, generated by the geometry of the volume and through the stone material that surrounds it, softens with use of native vegetation located on the plot according to the activity carried out in different areas.

The volume looks emphatically towards the sea and becomes more human on the wooden terrace and herb garden nestled between the rocks of the natural terrain in the south.

The housing is developed on 3 levels, a base of pedestrian and vehicular access, and two floors develops housing program, organized with the aim of achieving maximum light and views of the stunning landscape.

 

设计事务所 MDBA
地点 西班牙
项目建筑师 Maria Diaz
面积 340 平方米
摄影 Margaret Stepien

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
康斯坦斯住宅, 5.0 out of 5 based on 1 rating
地点: 西班牙