贝林戈中学方案设计

A3017_SECONDARY_SCHOOL_01.jpg

RRC 工作室设计,位于意大利。方案由三个主体建筑组成,礼堂,教学楼和公共服务楼。考虑到环境的可持续性,使用一次性和可回的收材料。

设计事务所提供的项目简介:

The design of the Secondary School of Berlingo aims both to complete the urban system and to be a first intervention in an area that is not yet built, recently acquired by the Municipality; the area, in fact, lies in the former quarry Montini, located on the northern edge of the town.

The project aims to reconcile the simplicity and the clarity of composition and reorganization of spaces that involve the composition of three main buildings: the Auditorium, the Teaching area and the Service area. The three main functional areas are connected by a large recreational space-distribution and a double height atrium, which, in addition to acting as the main entrance to the school, allows an access dedicated to the Auditorium, used also outside of school hours. From the architectural point of view, however, the three parts of the building can be perceived as one body, conformed by a large roof that folds in several points.

Another important aspect of the design has been the environmental sustainability, closely linked to the choice of materials and construction technologies. The main aspects considered are: use of material easily found on site, easily disposable and recyclable, attention to the arrangement and the effect on the environment and preparation of plants for energy efficiency for the overall building.

 

设计事务所 RRC 工作室
地点 意大利
面积 2 000 平方米

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
贝林戈中学方案设计, 5.0 out of 5 based on 1 rating
目录: 建筑, 教育
地点: 意大利