SALT, EVENT 餐厅

I0101_SaltEventRestaurant_img_01.jpg

Isabel López Vilalta + Asociados 设计,位于西班牙巴塞罗那。坐落在海滨长廊上,有露台,餐厅和休息区。室内设计给人一个清新,现代的形象。

设计事务所提供的项目简介:

Reflections of the sea that flow inside and outside of the space

SALT, the latest addition to the W Barcelona hotel located on the seafront promenade. Almost 900 m2, it is made up of three different but connected features: a terrace with a restaurant and lounge, a space dedicated to corporate and private events, and a beach club with direct access to the sea.

Inspired in the reflections and textures of its backdrop of the sea, SALT draws on the design concept of the W Living Room, the hotel’s lobby area, with many clever nods to the exotic ecosystems of the seabed teeming with fish, seaweed, corals and even plankton. The result of the interior design is a fresh and modern image, with a certain touch of sophistication and glamour, which gives this lively and colourful space its personality, with an eye on the future and innovation – the W brand’s distinctive hallmark.

The inside and outside flow together thanks to the continuity marked by the colours and reflections bathed by the Mediterranean, and boundaries become blurred to envelop the whole design in the ever-present water. Thus, visitors can enjoy impressive views of the beach of Sant Sebastià and La Barceloneta wherever they sit in SALT, which makes them feel that they are always outdoors.

A common thread brings together the terrace (150 m2) and the events’ area (almost 500 m2), which leads to the hotel from a stairway right into the foyer.

This area, which also has a terrace, can also be accessed directly from the seafront promenade. The finishes and furniture create an ambiance full of energy and creativity, thanks to the combination of materials such as fine hardwoods and brass, with other more unusual ones such as iron sheeting and geodesic shapes or the specially textured glass, all of which evoke plant and sea life. A mirrored false ceiling, flashes of light and gloss features enrich a truly avant-garde atmosphere.

The lighting is a feature not to be missed. The continuous LED strips – used in the restaurant and the events’ area –and the garland of lanterns that shine a great cloud of light over the bar on the terrace restaurant make the space extremely luminous and eyecatching from the Barceloneta promenade. The same festive lighting has been used in the SALT Beach Club located just a few metres away from the terrace restaurant. Standing just in front of the sea, it has capacity for more than a hundred people, and counts with a thirty-odd armchairs that are reminiscent of a chill out area.

Blues, turquoises and the marriage of black and white predominate in all the spaces tomatch the furniture in various shades of green with a spattering of gold and glitter that recall the surface of the sea. Sculpted shapes, watery textures and reflections, and the total communion with the outdoors “immerse” visitors in the concept of the space.

 

设计事务所 Isabel López Vilalta + Asociados
地点 西班牙, 巴塞罗那
项目团队 Isabel López, Marta Alonso, Miquel Camps, Nuria Coll, Miquel Carbó, Laura Monegal, Jordi Garcia, Montse Muñoz
面积 500 平方米 (室内) + 150 平方米 (室外)
摄影 Alejo Bagué

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)