LC 住宅

PR005_CASA_LC_img_01.jpg

ARCO Arquitectura Contemporánea 设计,位于墨西哥。落地的玻璃,增加自然采光,同时也让室内外联通起来。现代的室内装饰,配上古典的家俱,是时尚,感性和温暖之间的完美平衡。

设计事务所提供的项目简介:

This house is located inside of a very exclusive residential development in Mexico City that has an excellent golf course. It is situated in one of the areas with more economic growth in the last years, but the design allows maintaining the needed privacy to have security and tranquility for the residents. The site of the house is privileged and surrounded by a fantastic landscape.

The remodel project for this house was a big challenge that combined the integration of in and outdoors with important alterations to make a warmth and contemporary ambiance for the whole space. There was also a modification on the architectural program to add a bedroom. The original design had great windows that were left to make the most of the views and have natural light.

The main façade had important changes to give more privacy. Some elements were added to restrict the access inside the premises. The garage was modified with a T shape metal structure and a canopy also made in metal. Two columns made of archeological stone were also incorporated to have a geometrical composition in front of the large windows.

The main access has a corridor with a water mirror that runs towards the house and communicates vertically -with a window that was placed on the façade- to enhance the invitation to this peaceful space. The combination between elements and materials in the exterior resulted in the new image the house required and a perfect balance between harmony, sensibility and warmth.

The interior has generous double height spaces, which combined with the grand windows in both facades, give excellent natural light and views. The staircase leads to a bridge that separates the public and private areas. Towards one end of the bridge the main bedroom is located and to the other the rest of the bedrooms and a family room.

 

设计事务所 ARCO Arquitectura Contemporánea
地点 墨西哥, 墨西哥城
设计师 José Lew Kirsch, Bernardo Lew Kirsch
面积 705 平方米
摄影 Jaime Navarro

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
目录: 室内, 住宅