塞维利亚 EME 酒店

I0101_Hotel_Eme_Sevilla_img_01.jpg

López Vilalta + Asociados 设计,位于西班牙塞维利亚。建筑和室内设计都充分考虑了周边的环境以及塞维利亚悠久的历史,简约的设计,经典的颜色搭配,极具现代感。房间很舒适,注重个性化设计,使客人有宾至如归的感觉。

设计事务所提供的项目简介:

Located in the heart of the historical center of Seville, just a few steps from the Cathedral and the Giralda, is the Eme Hotel. Both the architecture and interior design have been conceived taking into consideration the environment that surrounds this establishment, contributing to a new viewpoint and unknown details of the north face of the monumental construction.

The project succeeds in combining key elements of Andalusian iconography with trends of architecture and contemporary interior design. This intervention integrates tradition with avant-garde in a coexistence in which nothing has been left to chance, combining load-bearing walls finished in pumiced sandstone on floors, countertops and walls with black glass planes, in a key contrast between natural materials and others that are highly contemporary.

The project part of the annexation and recovery of 14 Sevillian houses from the 16th Century has generated a typological diversity in the rooms, unevenness between different spaces and a set of volumes that bring richness to the set. The interior design project adapts to this amalgam of structures, creating areas of great spatial richness. The intervention creates a ring of movement, which registers access to the rooms and turns over to an open central courtyard – the heart of the building – covered by a large pierced wall devised from a modern and undulating graphic symbol based on the ‘sebka’ or Islamic privation. It is in this courtyard that a sheet of water recalls the origin of Andalusian patios.

With care to detail, the rooms are comfortable with each one having a personalized design. The beds are provided with black lacquered wood canopies with an interpretation of the same ornamentation that covers the hotel walls. Lighting has been resolved with indirect lights through systems of warm leds, in addition to its own components to make the guest feel at home.

 

设计事务所 Isabel López Vilalta + Asociados
地点 西班牙, 塞维利亚
面积 4 080 平方米
摄影 Fernando Alda

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)