Boiler House Ceres

diederendirrix_boiler-house-ceres_img_01.jpg

diederendirrix architects 设计,位于荷兰埃因霍温。建筑师在尊重已有的建筑条件下,通过对空间与功能的概念研究,将大学校园的一个能源供应建筑改造成了教学办公设施。

以下是设计事务所提供的项目简介:

Boiler house Ceres belongs to the first generation of buildings on the university campus in Eindhoven and is one of the most valuable volumes on the campus. Technological evolution made the original function of the boiler house redundant, however, by reallocating the boiler house to be the accommodation for the ICMS research institute, the TU/e can ensure it is preserved. The closed character of the building where daylight, outlook and energy use were not originally important is tricky to combine with its valuable new functions of office and educational building. The challenging task involved designing a spatial and functional concept whilst still respecting the existing architectural qualities. The end product it is a practical and inspiring building.

 

设计事务所 diederendirrix architects
地点 荷兰, 埃因霍温
项目团队 Bert Dirrix, Rob Meurders, Tom Kuipers, Wendy Matthijssen, Andre Wijnhoven
完成时间 2012

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
目录: 建筑, 教育
地点: 荷兰, 埃因霍温