Sundby Brygge

A029_Sundby_Brygge_img_01.jpg

C. F. Møller Architects 设计,位于丹麦。一条小河穿过长满青苔的水池,流经整个广场。路灯组成一道亮丽风景线,映衬着周围的建筑,显得十分别致。

以下是设计事务所提供的项目简介:

The 12 hectar former Danish Crown abattoirs in Nr. Sundby are being transformed into a modern, mixed-use urban area, tied together by a pedestrian zone, squares and green parks. C. F. Møller Architects is responsible for the masterplan, and design guidelines, focusing on the connecting central urban ‘rambla’ as the main axis linking the city and harbour front.

The pedestrian street is designed around a small stream, springing from the surplus of groundwater, and running through the street in an open rill to the firth. Along the way, the stream runs through mossy pools, and a larger cor-ten steel mirror-pool. Surfaces and pavings are of honey-coloured concrete and slate, and are lit by integrated LED-lighting sources.

 

设计事务所 C. F. Møller Architects
地点 丹麦
面积 1 500 平方米
摄影 Helene Hoyer Mikkelsen

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
目录: 景观, 公共空间
地点: 丹麦