剧场公寓(意大利)

A801_Apartment_in_Piazza_Anfiteatro_img_01.jpg

该项目是由 Pietro Carlo Pellegrini Architetto 设计,位于意大利,紧邻卢卡市的露天剧场。

以下是设计事务所提供的项目简介:

This apartment faces two fronts: on one side it overlooks piazza Anfiteatro, which is the main square of Lucca, and on the other side a small medieval street. The interior is characterized by an elongated and narrow plan and it’s been designed using lightweight materials and geometric shapes, that are intentionally essential. In order to guarantee full visibility to every element, the unique space is interrupted by transparent partitions and sliding doors.

The strength of this intervention rests in its discrete use of the light, which is sometimes restrained and sometimes let free to circulate, as though it was the true “construction material” of this apartment.

 

设计事务所 Pietro Carlo Pellegrini Architetto
地点 意大利, 卢卡
面积 65 平方米
摄影 Jimmy Fluker

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
目录: 室内, 住宅
地点: 意大利, 卢卡