德诺比利公寓(意大利)

A801_Apartment_in_Palazzo_De_Nobili_img_01.jpg

该项目是由 Pietro Carlo Pellegrini Architetto 设计,位于意大利卢卡市的中心。公寓,位于大楼的顶层,一个大的方形桌子占了厨房的中心,走廊的照明别具一格,通向卧室和浴室。

以下是设计事务所提供的项目简介:

The main goal of the renovation of Palazzo dei Nobili, situated in the city centre of Lucca, is to enhance its historical and architectural features, which were compromised, especially in the interior.

The first step of the action is the detection of the original structure, which is still visible despite the heavy “restoration” of the Sixties, when the building was transformed in the Banca d’Italia headquarters.

The project intends to restore the original residential use, complemented with modern hygienic and functional requirements.

The apartment, located on the top floor of the building, is completely redesigned and smartly furnished. From the hall, you directly enter the large living room, where the attention is caught by the roof texture, which has been entirely rebuilt following the traditional building system in timber joists and bricks. Furnished with large sofas, the living room is dominated by a big board framing the television screen, entirely covered in mosaic and portraying Napoleon (made by Bisazza).

The kitchen is directly connected to the living room through a glass wall with glass doors (design by Boffi). A large square table occupies the centre of the kitchen.

To separate the living from the sleeping area, there’s a RGB lighting illuminated corridor, which gives access to the bedrooms and bathrooms.

The large master bedroom is divided in two parts by a walk-in closet.

The will to create scenic backdrops where to set pieces of high design furniture is the key to the reading of this project. The union of the ceiling and the light oak floor creates a perception which enlarges the room, emphasized by the lightings.

 

设计事务所 Pietro Carlo Pellegrini Architetto
地点 意大利, 卢卡
面积 2 400 平方米
摄影 Mario Ciampi

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
目录: 室内, 住宅
地点: 意大利, 卢卡