OFFICES + RESIDENTIAL COMPLEX

A780_OFFICES_RESIDENTIAL_COMPLEX_img_01.jpg

该方案是由 MFA ARCHITECTS + RVA 设计,位于意大利。建筑的目的是创造一个新的居住模式,打造绿色空间。

以下是设计事务所提供的项目简介:

Buildings interact through the inhabitants needs and lifestyles: architecture’s aim is to create a possible residential model able to guarantee a new quality of life based upon new contemporary social relationships. A permeable and flexible project, in order to let the new architecture, the city and the park interact, as elements between the urban life and his quality. The structure develops in a two-ways formal register: it interprets the “living scale” considering proportions, and on the other side proposing, at a smaller scale and with more privacy, the new contemporary living. This system reveals itself as a large longitudinal garden, with shining and relaxing spaces, at the green spaces scale (public, semi-public, pedestrian connections, semi-private spaces and private green, south-faced and on +1.00 m level. Qualitative environments are created, like green terraces, allowing users to better perceive the space, with looks on the context and different horizons above the city.

 

设计事务所 MFA ARCHITECTS + RVA
项目团队 Arch. Erica Beluffi, Arch. Daniele Quadri, Ing. Alessandro Brocchetti
地点 意大利, 布雷西亚

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)