小林眼科诊所

id785_Kobayashi_Ophthalmic_Clinic_img_01.jpg

该项目是由 F.A.D.S 设计,位于日本福井,等候区的设计是建筑最大的亮点。

以下是设计事务所提供的项目简介:

This project consists of an ophthalmic clinic and residence constructed in a region of heavy snowfall in Japan. One of the unique architectural characteristics of this building is the waiting area space. A portion of the ceiling of the waiting area is opened up and the entire surface of the opening is covered with insulated glass containing fiberglass particles. This was done for the purpose of filling the waiting area with a gentle, white light. The light dispersed and scattered by the fiberglass particles closely resembles light reflected in the morning off of freshly fallen snow.

 

设计事务所 F.A.D.S
地点 日本, 福井
项目建筑师 Ryumei Fujiki, Yukiko Sato
摄影 Takeshi Taira

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
目录: 建筑, 医疗
地点: 日本, 福井