意大利诺瓦拉堡修复与重建

id777_renovation_and_reconstruction_of_the_Castle_of_Novara_img_01.jpg

该项目是由 Studio Zermani e Associati 设计,位于意大利。改造现有的东、北两侧的城堡,特别是西部和南部的两侧和广场。在南侧有博物馆和餐厅,广场上保留纪念碑,洗礼堂和圣安东内利教堂的大圆顶。

以下是设计事务所提供的项目简介:

The project involves the renovation of existing parts on the east and north sides of the Castle and the reconstruction of demolished parts, particularly the west and the south sides and the reconstruction of the tower in the main front on the square that, in historical time, has taken different form and size.

The Castle is the new museum of the city of Novara.

In the south side there is the museum restaurant.

The outdoor areas show a projection of exhibitions hosted in west side of the Castle.

In the north side as well as the refurbishment of all the spaces, the project includes the reconstruction of the tower on his ancient wall hidden under the pitched roof.

The two walls of ancient tower are extended on left and right side leaving open a view of the square, monuments of the city, Baptistery and the Antonelli great dome of San Gaudenzio Church.

This open viewpoint become the image of the new civic Tower of Novara.

In the west part, the great roman wall is as a point of support for the new wing of the Castle. This extension recomposes the unity of the architectural complex in continuity with the ancient Visconti, Sforza and Spanish traces.

At ground floor, the great archeological wall is a typological guide element.

Outside, the front of the new building includes a fragment of medieval wall and enhances its presence, emphasizing the value of material reconstruction, the sign of stratification of uses.

It is emblematic can consider that the project starts with a primary system, the Roman, and that supports its own evolution as following, every time, a logical unit of architectural process.

 

设计事务所 Studio Zermani e Associati
地点 意大利, 诺瓦拉
项目建筑师 Paolo Zermani, Eugenio Tessoni
摄影 Mauro Davoli

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
地点: 意大利, 诺瓦拉