山顶别墅

id394_House_on_the_Mountain_img_01.jpg

该项目是由 ALRICGALINDEZ ARQUITECTOS 设计,位于阿根廷。设计师巧思妙构,根据地形,整栋建筑仿佛一些石头箱子堆砌而成。

以下是设计事务所提供的项目简介:

The house is a result of several stone boxes piled up on the side of a sloping area. Each one of these cases points and frames an outstanding view, where we can find Catedral, Otto, and Ventana mountains, as main characters of the landscape seen from inside.

The space is organized so that it can be divided in different zones, depending on the number of persons that are actually using the place.

We used local stones to keep a coherent language with the harsh and wonderful surrounding, trying to create the idea that the house was always there, just as another rock or an unnoticed natural feature.

The social area is placed on the access level, dominating the best views captured by white calm boxes from inside, opposing to the overwhelming exterior. The master bedroom, and the guests room share this level too, each facing a different mountain, in this surprising kaleidoscope of sights.

On the ground floor level, the rooms for the kids, shaped by the land slope, creating different situations and volumes, and a two level loft, due to a sudden depression on the terrain.

As an extension of the deck, a sinuous wooden stair guides us to the last box, resting a few steps below. A sightseeing Jacuzzi offers the best sunset views, and below this, a warm gym and a sauna complete this relax an inspiring loockout.

 

设计事务所 ALRICGALINDEZ ARQUITECTOS
地点 阿根廷
项目建筑师 Carlos Galindez, Santiago Alric, Federico Lloveras
面积 2 645 平方米
摄影 Alricgalindez arquitectos, Sosa-pinilla

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
地点: 阿根廷