Rastar Research & Design Headquarters

id670_Rastar_Research_Design_Headquarters_img_01.jpg

该方案是由 Nomad Office Architects 和 Greendwell 共同设计,位于香港。不同于传统的办公楼及产业园区,可持续发展和创新成为主题。

以下是设计事务所提供的项目简介:

NOA is commissioned to design the R&D headquarters for Rastar. In collaboration with Greendwell, the design takes an environmental approach from the beginning to drive building form and envelope design, the objective is to optimize building performance and human comfort in the context. Unlike the conventional large and deep office floor plate in the industrial campus, an atrium is introduced for better daylight penetration and natural ventilation during certain period of the year. A collaborative environment is also create with the circulation loop and functional boxes inside the atrium. The H shape of the massing frame the view towards the south and the interior court is unfolded to form a transparency statement from the approach road. Sustainability and creativity will become the new branding of the campus.

 

设计事务所 Nomad Office Architects
地点 香港
设计团队 Larry Tsoi, Justin Law, Carman Hui
面积 12 000 平方米

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
地点: 香港