Geisendorf Faclity

id333_Geisendorf_Faclity_img_01.jpg

该方案是由 MAURO TURIN ARCHITECTES 设计,位于瑞士日内瓦。通过空间将诸多功能元素组织在一起,同时注重环保,低碳。

以下是设计事务所提供的项目简介:

The objective is the conception of a new facility for the uses of Geinsendorf school students as well as for the neighborhood inhabitants. Our proposition takes sides, as a counterbalance, in becoming integrated into the heart of the extraordinary Geinsendorf Park by concealing itself among the trees in order to obtain a subtle effect of disappearance with a minimal perturbation on the vegetation. Therefore, the building rises in a vertical direction, reducing noticeably its footprint on the site. This position ensures a clear accessibility for the different users: on the west side, from the place for the neighbourhood, inhabitants and on the east side, from the playground, for the school students. The building is made of a set of similar elements that are weaved together through the space and that take different positions in order to create sometimes pillars, sometimes beams or stairs.

 

设计事务所 MAURO TURIN ARCHITECTES
地点 瑞士, 日内瓦城

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
地点: 瑞士, 日内瓦城