巴西圣保罗 BV 住宅

id146_BV_House_img_01.jpg

该项目是由 Biselli + Katchborian architects 设计,位于巴西圣保罗。住宅侧面采用木质材料作为外观,宽敞的阳台,金属细节处处体现了设计师精心创作的元素。

以下是设计事务所提供的项目简介:

The architectural conception for the BV House, located in São Paulo, Brazil, follows a structural approach evident in spans and cantilevers, result of the ribbed concrete slabs.

The three-floor house has on its first floor the garage and service areas, a second floor for kitchen and social rooms and a third floor with bedrooms and family room.

This is a typical urban house in the city of São Paulo, established on a site with a sharply inclined surface from the street. The main idea expressed in the project is to give an immediate answer to the place, that has its front (biggest measure) turned north towards an extraordinary view of a rare remaining fragment of Mata Atlântica (Rain forest) right in front of the plot.

The side wood facade is an important element, as it indicates the main access. It also gives privacy to the residents and protects the building from excessive insulation, and also creates a pleasant social space in the balcony.

The metallic details appear on the house as carefully created elements, such as the balconies, handrails and window frames. On the third floor v-opening aluminum shades filters the excessive light and bring movement to the main façade.

 

设计事务所 Biselli + Katchborian architects
地点 巴西, 圣保罗
项目建筑师 Mario Biselli, Artur Katchborian
面积 860 平方米
摄影 Nelson Kon

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
目录: 建筑, 住宅
地点: 巴西, 圣保罗