Balancal 住宅

id289_Balancal_House_img_01.jpg

该项目是由 MSB Architects 设计,位于葡萄牙丰沙尔。客厅视野开阔,给人印象深刻。

以下是设计事务所提供的项目简介:

This house is situated on a very striking slope, and the house had to be designed in order to reduce the environmental impact on the landscape. We had to define the threshold and the other implantation quota in connection with the other surrounding buildings. Those made us think the best lay out possible for the house. So we favoured the privacy, the view on Funchal bay, to obtain a maximum sun expose. We managed to establish a harmony between the big differences of level of the different houses respecting the natural landscape.

the house is built on two platforms that follow the slope of the terrain, dividing the program into private and social space.

The building meets the outer space and extends itself over these platforms, unfolding the social space and creating a series of small niches that allow the enjoyment of the house from the outside.

The building mingles well with the gardens that are very close and that surround the old house. Therefore you can see little paths surrounded by green areas.

 

设计事务所 MSB Architects
地点 葡萄牙, 丰沙尔
设计师 Miguel Malaguerra, Susana Jesus, Bruno Martins
面积 site 2,000 m2 / building 910 m2
摄影 MSB Architects

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
目录: 室内, 住宅
地点: 葡萄牙, 丰沙尔