奥地利 P 别墅

id729_Villa_P_img_01.jpg

该项目由 LOVE architecture and urbanism 设计,位于奥地利格拉茨。宽敞的阳台面对南部和西部,提供良好的视角。花园设计别具一格,加入了更多生活元素。

以下是设计事务所提供的项目简介:

The site – a relatively steep hill – offers a stunning view over Graz. This panorama also provided the main guiding principle for the design. One additional goal was to provide direct access to the garden. Due to the very steep slope, this goal actually worked contrary to the aim of maximizing the panoramic view.

The upper level, which is oriented completely towards the fantastic view, contains all of the living space, while the lower level houses the doctor’s office and adjoining rooms.

This layout provides a clear separation of living and working spaces, including separate entrances.

The upper level features two spacious terraces – one facing south and west, which provides an extension of the living room and the children’s rooms, and one facing north and east, which is an extension of the bedroom and bathroom and affords somewhat more privacy. A very broad external staircase with sitting steps connects the upper level and the garden, thereby joining the living space and the garden into an organic whole.

A pool is located in front of the building and connects to the carport. The pool and carport together provide a clear border between the property and the street, thereby increasing the privacy of the property. Thus, a harmonious ensemble is created – a play of extrovert and introvert, of proximity and distance, which maximizes the strengths of the property, while simultaneously offering privacy.

 

设计事务所 LOVE architecture and urbanism
地点 奥地利, 格拉茨
面积 200 平方米
摄影 Jasmin Schuller

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
奥地利 P 别墅, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
目录: 建筑, 住宅
地点: 奥地利, 格拉茨