瑞士 Feldbalz 别墅

id392_Feldbalz_House_img_01.jpg

该项目是由 Gus Wüstemann architects 设计,位于瑞士苏黎世。露台设计别具一格,业主可以眺望美丽的苏黎世湖的景色。

以下是设计事务所提供的项目简介:

This project is not a house but a family sculpture looking for freedom and social interaction.

The created sculpture contains family life, where everybody meets and circulates on the first floor, while providing a great view over the lake of Zurich.

This sculpture separates the parents’ area, which is on top of the shape and the children’s area, which lies underneath. The whole construction rests on the volume of the fireplace; an element of content and emotion.

There are no walls or recognizable architectural elements; you are either in the public figure, above or underneath it. The sculpture frees the “building” of the normally so obviously recognizable building regulations.

 

设计事务所 Gus Wüstemann architects
地点 瑞士, 苏黎世
面积 276 平方米
摄影 Bruno Helbling

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
目录: 建筑, 住宅
地点: 瑞士, 苏黎世