The Centrio

id45_The_Centrio_img_01.jpg

该项目是由 ONG&ONG Pte Ltd 设计,位于新加坡。尽显奢华,同时不失舒适。

以下是设计事务所提供的项目简介:

The Centrio offers a private space in central Singapore that’s just minutes away from Orchard Road. Beautiful landscaping envelopes its lobby, immersing residents and visitors alike into a world of luxury and comfort.

Elegantly styled, each unit exudes an aura of lavish living while also maintaining a contemporary and comfortable design. The wide balconies grant breath-taking views of the city and enhances the living space.

A lofty deck pool at ground level is ideal for relaxing and watching the world go by, while poolside barbeque pits create opportunities for evening parties with friends and loved ones. For times when solitude is desired, one may prefer to escape to the gymnasium for a invigorating workout instead.

 

设计事务所 ONG&ONG Pte Ltd
地点 新加坡
设计师 Michael Wong (Director), Aye Aye Naing, Olive Siok
面积 site 1818.10 m2 / Total GFA 5572.402 m2
摄影 ONG&ONG Pte Ltd

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
目录: 建筑, 住宅
地点: 新加坡