布宜诺斯艾利斯 Concrete 住宅

id717_Concrete_House_img_01.jpg

该项目是由 Vanguarda Architects 设计,位于阿根廷布宜诺斯艾利斯的一所住宅。木材,钢材,玻璃,多种材料使整个房子设计的完美和谐。

以下是设计事务所提供的项目简介:

The main feeling that the home conveys is a sense of defiance of gravity and space. With its large spans of glass that take advantage of the house’s relationship to the environment, the space seems almost larger than life.

With an expansive surface area of 500 m2 distributed across 9 rooms, the ground floor is home to the social sector of the house. Here you will find the living room, dining room, kitchen with breakfast bar, and TV room, as well the outdoor barbecue and patio (gallery).

Each space in the house features a special design selected according to the way of life of its owners, and remains true to the rational current style that is perceived in each and every corner.

On the upper floor, find the master suite with a spacious bathroom and private dressing room. At the other end of the floor, two secondary suites are connected by a glass corridor that opens onto a balcony, generating a sense of integration and flow.

The whole house is designed in perfect harmony, with materials such as wood, steel, and glass found throughout. The seriousness of the style is broken by the use of bright colors on some of the walls, as well as on the furnishings.

The union of the spaces creates a sense of endlessness, taking full advantage of the environment. generates an endless spatiality, wich was thought to take advantage of the environment, that ends with an dematerialized surround that covers the architectural box.

 

建筑设计 Vanguarda Architects
项目团队 Arq. Alejandro Amoedo (Principal), Arq. Lucas D’Adamo Baumann (Lead Designer), Luis Brazzola (Project Manager), Federico Segretin Sueyro (Collaborators), Nicolas Villoria (Collaborators)
地点 布宜诺斯艾利斯, 阿根廷
面积 502 m2
摄影 Luis Abregú

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)
布宜诺斯艾利斯 Concrete 住宅, 4.7 out of 5 based on 3 ratings