梅希亚住宅景观

idL-007_Mejia_Residence_img_01.jpg

该项目是 SCA-Larc 设计的住宅景观,位于美国加利福尼亚贝弗利山。功能性是设计师的主要考虑,例如举办大型家庭聚会和社交活动。住宅的后院里除了一个小型的草坪外,还有一个儿童游乐区。

以下是设计事务所提供的项目简介:

Landscape Design: SCA-Larc

Architect: Tag Front Architecture

Expected Construction Completion: 2013

Graphics: SCA-Larc

Site:

The Mejia residential site is located on a level corner lot in Beverly Hills, California. The front of the house is on the west side of the site, with a car garage on the east side of the site. Privacy is desired on the east side and the south side of the site due to double story adjacent residential structures. The local architectural vernacular is mixed, consisting of bungalows, tudors, and modern contemporary homes.

Uses:

The projected primary use for the garden is to serve a family of four, two adults and two young children, with spaces designed for both active and passive recreation. A gathering area for extended family gatherings and social events is also programmed into the design.

Concept:

The concept is based on a contemporary spatial layout with elements that blur the boundary between indoor and outdoor space.

Elements:

Key elements include a rear patio and front steps that are extensions of the indoor ground plane, a pear orchard — which provides shade for the west elevation bedrooms, a swimming pool, a raised sun deck with a built-in jacuzzi, and a court yard of permeable pavers that is used as a flexible space for large family gatherings and social events. The south and east ends of the site are to be planted with fastigiata birch trees to allow for sun in the winter and shade in the summer – they will also provide seasonal interest and translucent privacy for the site. Decomposed granite is utilized under the pear orchard and a small lawn is placed in the backyard as a children’s play area.

 

景观设计 SCA-Larc
设计师 Steven Chavez
地点 美国

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
梅希亚住宅景观, 5.0 out of 5 based on 1 rating
地点: 美国