黑盒别墅

id352_Villa_in_Trangsund_img_01.jpg

这是 Marge Arkitekter 完成的一个别墅的建筑设计,位于瑞典。建筑是由60年代的一个两层楼的砖房改造而来,并添加了一个朝向花园的位于屋顶之上的扩展。

以下是设计事务所提供的项目简介:

A two-storey house in brick from the 60´s was transformed into a generous contemporary villa. An extension towards the garden and on the top of the roofs was added to the existing building. The entrance floor is now mainly dedicated to the two teenage boys with their own bath and living room. The parents have their private space on the top floor with bedroom, bath, walk in closet, library area and a roof terrace with sea views and evening sun. In between is a large family area with exit to a sunny terrace and the more secluded part of the garden. This floor is an open plan with kitchen, dining for 20 people, a living space with open fire and enough space for the very much wanted a table tennis table.

The priority in this project was the choice of space, natural daylight and simple, but durable materials, such as brick-built plastered walls, concrete floors, rather the expensive interior fittings. New big windows were added and the old windows were just bricked up. Both the old brick walls and the new walls in light weight concrete was plastered with a darkgrey thin cast, giving the villa a totally new look yet reveal the lines of the old brick house.

 

建筑设计 Marge Arkitekter
项目建筑师 Marge Arkitekter
地点 瑞典
面积 320 m2
摄影 Björn Lofterud

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
黑盒别墅, 4.0 out of 5 based on 1 rating
地点: 瑞典