B 住宅

id01_B-House_img_01.jpg

这是 Damilanostudioarchitects 完成的一个住宅的建筑设计,位于意大利。房子在东西向上由一排地基水平的扩展到厨房,并指向村庄,这些建筑块控制着建筑的入口以及车库。南北向上是更亲密的房间以及一个游泳池。

以下是设计事务所提供的项目简介:

The house extends horizontally with a row of premises that end up with the kitchen, real field glasses pointed to the village. The above mentioned volume dominates the access to the garage and controls the entrance to the property. In opposite directions, this house develops northwards with the body of the rooms more intimate and intimist and southward with the swimming pool, a wide sheet of water, reflections and light. The living floor is a spotless space, corrupt by the materiality of a fossil stone wall and by blobs of colour of some furniture. The first floor is reserved to landlords and hosts a wide room, the wardrobe box and the bathroom. The roofs are wide terraces, alternatives hanging by relaxation of the garden. In the night come out the depth of volumes and leaks highlighted by luminous cuts and clear/dark contrasts.

 

建筑设计 Damilanostudioarchitects
项目建筑师 Duilio Damilano, Claudia Allinio
地点 意大利
面积 355 m2
摄影 Andrea Martiradonna

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (2 votes cast)
B 住宅, 4.0 out of 5 based on 2 ratings
目录: 建筑, 住宅
地点: 意大利