New Opportunity

id190_New_Opportunity_img_01.jpg

这是 UArchitects 完成的一个住宅的改造设计,位于荷兰。房子的前部朝向街道的一面有着当地传统的历史风格,被保留了下来。新的扩展将前部入口与后面的花园直接连接起来,精心选择的材料与颜色的搭配组合创造了一种独特的空间感与触感。

以下是设计事务所提供的项目简介:

The front of the existing house, situated at the street, has been left intact in order to maintain its historical character. The private house was built up by small rooms with limited daylight and there was no view from the living room into the long extended back-garden. The restrictions have been reviewed and another kind of spatiality and tactility has been introduced. The extension creates direct connections and a new experience between the existing entrance and the back-garden. The spatiality has been thought out from the inside and it connects the existing house and the extension. The materialization and the play of colors have been organized in such a way that this continuity is perceptible in the interior by means of different sight lines, openings, connections as well as the treatment of the surfaces. The stairs and the built-in cupboards are made of the same material as the connecting stairs on the border of the existing house and the new extension.

 

建筑设计 UArchitects
地点 荷兰
面积 180 m2
摄影 Daan Dijkmeijer

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
目录: 建筑, 住宅
地点: 荷兰