OM 住宅

id124_OM_House_img_01.jpg

这是 Studio Guilherme Torres 完成的一个住宅的建筑设计,位于巴西。建筑是为一对老年夫妇设计的,客户希望能够满足他们二人平时的居住要求,以及周末他们大家庭的聚会。

以下是设计事务所提供的项目简介:

Guilherme Torres, a young Brazilian architect, was hired by an elderly couple to design a contemporary house in a residential condominium in Londrina, Brazil. The clients requested a house which would be suitable for a couple to live on regular basis as well as big enough to host their whole family at the weekends.

The architect offered them a plan consisting of two big blocks perpendicularly crossed in a 400m2 area. The construction itself comprises of a vast living area, a block containing 3 bedrooms and a discrete laundry area. The living-room is well-supplied with natural light overlooking the swimming-pool. The pool has a 16m swimming lane coated with black glass chips readily made for the owner’s daily swim.

The project uses few coating materials, which can be easily found in the region. The rusty texture on the brick walls was done directly on the plaster. The house floors as well as some walls are a mix of cement planks and wood rulers. The French windows in the bedrooms were built in wood by local handicraftsmen, a more economical and sustainable alternative rather than the use of synthetic materials.

 

建筑设计 Studio Guilherme Torres
项目建筑师 Guilherme Torres
地点 巴西
面积 floor 250 m2
摄影 MCA Estúdio

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
目录: 建筑, 住宅
地点: 巴西