Allegra 别墅

id121_Villa_Allegra_img_01.jpg

这是 Oppenheim Architecture + Design 完成的一个别墅的建筑设计,位于美国。多个房间包括建筑与室内被整合进一个单层的优雅的空间,以适应迈阿密的热带气候。即使整体效果显著,仍然做到了对建筑已有结构的最小改动。

以下是设计事务所提供的项目简介:

Multiple rooms, both interior and exterior, have been added to a non-descript, one-story home transforming it into a receiver of Miami’s tropical climate. While the effect is striking, minimal alterations were made to the existing structure. The house is entered through a 20′x30′x30′ volume where a reflecting pool and oculus align to activate the space with reflection and luminance. A large room organizes the house into private and public realms. Tremendous spaces with oversized windows overlook the pool and canal. A 60′x20′x20′ volume, at the rear of the home provides enclosure for outdoor living. A large circular column contains an outdoor shower open to the sky. The second floor contains a secluded courtyard garden, off the master bedroom, for private activities. The project provides a flexible infrastructure for the participation and enjoyment of the pleasures of life.

 

建筑设计 Oppenheim Architecture + Design
地点 美国
面积 9,000 SF
摄影 Eric Laignel

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
地点: 美国