KAYAC Office, Kamakura Station

id645_KAYAC_Office_Kamakura_Station_img_01.jpg

这是 Torafu Architects 为 KAYAC 的新办公室所做的室内设计,位于日本。这个新办公室是为 KAYAC 的社交游戏开发团队准备的,该团队的特点是成员随项目的不同而变化很大。设计师充分利用了现有环境的粗糙的修饰,比如裸露的混凝土墙。

以下是设计事务所提供的项目简介:

We performed the interior design for KAYAC’s new office located in front of Kamakura station. The new office will welcome a team specifically assembled to work on the company’s roster of social games. Since the team composition changes with each project, we decided to take up the same desk system previously used at the company’s Ebisu office.

We were conscious to give this project a different aspect from the Ebisu office taking into consideration the existing environment’s rough finish, such as cemented excelsior boards and bare concrete walls. The finish of the desks’ top plates was left unchanged and their carbon-black leather finish legs fit with the taste of the existing space.

The color ball performance ledger has undergone a reincarnation by using bouncy balls, which function as a colorful partition when stacked between two sheets of corrugated fiber-reinforced plastic and polycarbonate. Customers coming through the entrance hall are greeted by a hanging mirror ball placed at the heart of the existing framework.

The morphing desk layout that follows the projects and the ledger that is updated from day to day make a working style that can adapt to changes in a flexible manner possible.

 

设计事务所 Torafu Architects
地点 日本, 神奈川
面积 total floor 328.6 m2
摄影 Fuminari Yoshitsugu

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)