Praq

idI-004_Praq_img_01.jpg

这是 Tjep. 为一家连锁餐厅的新店面所做的室内设计,位于荷兰。餐厅的概念是在不提供儿童游乐场以及漫画主题的形式下,还能受到父母与儿童的欢迎。设计师通过精心选择的颜色与家具组合,打造了一个令儿童感到有趣与启发,同时也能令父母们舒适与愉快的用餐氛围。

以下是设计事务所提供的项目简介:

In October 2003 two wonderful entrepreneurs came to us with their wish to start a new unique restaurant concept that would welcome parents and their children without looking like a playground.

Indeed parents don’t necessarily want to spend the evening with Donald Duck when they go out (nor do the children by the way!). The first Praq restaurant opened it’s doors shortly after and became quite succesful and well-known.

After 5 succesful years our client realized that the formula had the potential to become a restaurant chain, thus opening two new venues is 2008. Presented here is the first of the two that opened in Amersfoort, Netherlands.

Again we tried to create a restaurant that is inspiring and fun for children, while being comfortable and enjoyable for their parents. This in an integrated rather than separated manner, which is more usually the case.

 

设计事务所 Tjep.
地点 荷兰
设计团队 Frank Tjepkema, Janneke Hooymans, Tina Stieger, Leonie Janssen, Bertrand Gravier, Camille Cortet
摄影 Tjep.

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
地点: 荷兰