马来西亚 Oval Condominium 住宅

id532_Oval_Condominium_img_01.jpg

这是 BBFL 完成的一个公寓的室内设计,位于马来西亚。公寓位于吉隆坡中心地区,这里可以欣赏到城市的全景。项目主要针对高端人士,设计以低调,内敛,优雅为主要方向。色调则以银钙华石,白蜡木贴面以及一系列柔和面料为主。

以下是设计事务所提供的项目简介:

Perched on the prime central estate of Kuala Lumpur, the condominium surrounds itself with spectacular views of the city and Petronas Tower. Targeted to high-end family residences both expats and locals, the design direction for show-flat projects an image that exudes understated elegance, sophistication and unpretentious interiors.

The color palette is kept muted with the application of silver travertine stone, ash wood veneers and an array of pastel fabric selection. Every room is personalized with a unique blend of finishes and feature treatments to project the personality of its’ habitants. A collection of accessories extracted from different parts of the globe reflecting personalities of the well-traveled family.

 

设计事务所 BBFL
地点 马来西亚
设计师 Shafie Latiff
面积 3,000 square feet
摄影 Amir Sultan (Living Pod)

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
马来西亚 Oval Condominium 住宅, 5.0 out of 5 based on 1 rating
地点: 马来西亚