NCS

id532_NCS_img_01.jpg

这是 BBFL 为 NCS 的办公室所做的室内设计,位于新加坡。NCS 是全球领先的 IT 服务提供商,他们希望将现有的传统的办公空间进行翻修,从而展示他们以先进技术为解决方案的形象。BBFL 给出的方案以单色调加抛光表面为基础,创建了一个最小化与无缝的途径。

以下是设计事务所提供的项目简介:

As a leading vendor-independent IT and communications engineering solutions provider for both government and global private business sector, NCS is set upon to embark on a revolutionary outlook towards their operation workspace and client facing areas. The current office was a conventional setting which was in need of a revamping exercise. The concept brief was to project an image that reflects its advanced-technology solutions.

BBFL was appointed to collaborate with the client’s marketing consultants and exemplify the vision both in spatial and graphic applications. A monochrome color scheme was applied as a foundation with polished surfaces to create a minimalist and seamless approach. Intricate details were highlighted to further express the minimalist approach.

Connecting lighting feature creates a continuous flow of movement throughout the spaces. What we love most is the clarity in design and the application of juxtaposing materials.

 

设计事务所 BBFL
地点 新加坡
设计师 Shafie Latiff, Shafie Rased, James Loh
面积 5,000 square feet
摄影 Amir Sultan (Living Pod)

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
NCS, 5.0 out of 5 based on 1 rating