Belly House

id367_belly_house_img_01.jpg

这是 Tomohiro Hata Architect and Associates 完成的一个住宅的建筑设计,位于日本京都。由于建筑的外部与容积受制于当地的法规,建筑师按照法规允许的最大限度设计了这个犹如大树的住宅。住宅的核心是一个木结构,设计师因此可以围绕着该核心自由的安排空间。

以下是设计事务所提供的项目简介:

This project is a house in Kyoto, Japan. There are many laws to restrict externals and the volume of construction. We led the maximum package from the decided law, and inserted the volume like a large tree in that. We achieved the space to live while climbing and descending the large tree.

The large tree is a wooden structure core, and that supports the outside package shaped a house with many hole. Because of it, we can freely arrange the space in surroundings of the core.

 

设计事务所 Tomohiro Hata Architect and Associates
地点 日本, 京都
面积 building 43.12 m2 / total floor 122.78 m2
摄影 Noriyuki Yano

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
目录: 建筑, 住宅
地点: 日本, 京都