西班牙 Chiaroscuro 住宅

id526_Chiaroscuro_House_img_01.jpg

这是 Mas Arquitectura 完成的一个住宅的室内设计,位于西班牙。硕大的窗户与充足的自然光是这个设计的鲜明的标志。内部空间尽量避免使用走廊,从而最大限度的促进房间之间的流通。事务所的特色设计之一’明与暗的对比’也在白色的墙壁与黑色的地板、窗帘与木工之间得到了体现。

以下是设计事务所提供的项目简介:

The large windows distribution fills the house with natural light.

Natural light is the distinctive sign of this house built on A Coruña (Spain). The design includes large windows in order to make the most of the brightness of this area.

Built on a plot only nine meters wide, a three-storey house built with large windows that spread natural light all around the rooms. The commitment to create a bright interior design is reflected in a skylight which cross the house perpendicularly, from the top floor to the living romm, found on the grand floor, developing a geometric play of light and shades.

Inside, the sequence of open spaces avoids corridors, maximizing the flow of movement around the rooms, all built with terraces. Having only one flight of stairs, improves the movement between each floor.

The “chiaroscuro” desgined by architect Marcos Samaniego, from Mas Arquitectura studio, is reflected in the stark contrast between the pure white walls and the black colour we can find on the floor, curtains and carpentry. The house´s bright atmosphere is an oasis for its tenants.

 

设计事务所 Mas Arquitectura
地点 西班牙
设计师 Marcos Samaniego
面积 370 m2
摄影 Ana Samaniego

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
地点: 西班牙