Open Box

id358_open_box_img_01.jpg

这是 Feldman Architecture 完成的一个住宅的建筑设计,位于美国。这个住宅是由一座50年代外表皮为乙烯包装的旧房子改造而来,新的改造计划将内墙拆除,创建了一个围绕厨房的大开放空间。原来未利用的底层则添加了一个新的入口,以及与之相连的一个室外的小院。

以下是设计事务所提供的项目简介:

Emerging from humble beginnings, Open Box was transformed from a run-of-the-mill 1950s vinyl-clad box into a contemporary family home that takes advantage of its site. The original house was detached on three sides and perched on a lot with panoramic views, but its small windows and dark rooms ignored the hillside location and potential for views. The unfinished lower floor made no effort to connect to the large undeveloped yard.

Interior walls were removed to create a large open plan that centers on a sleek new kitchen and floor-to-ceiling windows were installed to offer stunning downtown views. To the previously unfinished lower floor a new entry was added, along with a guest suite and a large family room where glass walls roll away to connect the inside to a newly landscaped deck and yard. The clean modern house is warmed by the generous use of dark stained woods and rich tiles and by its strong connection to lush landscape. Steel and aluminum accents and details contribute to its clean design.

 

设计事务所 Feldman Architecture
地点 美国
景观设计 Loretta Gargan Landscape + Design
室内设计 Lisa Lougee Interiors

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
目录: 建筑, 住宅
地点: 美国