波兰格但斯克二战博物馆

id290_Gdansk_Museum_of-the_Second_World_War_img_01.jpg

这是 Vincent Snyder Architects 刚刚完成的竞赛项目,波兰格但斯克二战博物馆。项目所在的地块紧邻一条运河,是一个不规则的多边形。该解决方案使用了传统欧洲庭院的形式,并进行了重新的诠释。三个入口位于庭院的三个角落,正好与地块的边界条件相协调。

以下是设计事务所提供的项目简介:

Government officials in Poland have decided to establish the Museum of the Second World War in Gdansk where the war started on September 1, 1939. The museum is intended to become a new identity landmark of the City of Gdansk,

commensurate with the nature, status, and location of the site. This 230,000 SF project is located on an irregular, polygonal site partially bounded by a canal. It is constrained vertically by a high water table and a city code that restricts the height to 25m (architectural accent 40m). Three (3) entrances are programmatically required to address a variety of approaches. The solution is a reinterpretation of a European courtyard typology to provide respectful edge conditions to the city fabric. Entrances occur at the corners into the courtyard environments where three (3) geometrical fields parallel to the edge conditions are reconciled and anchored by a Cartesian figure aligned on the cardinal directions.

 

设计事务所 Vincent Snyder Architects
地点 波兰, 格但斯克
项目团队 Vincent Snyder, Aaron Taylor, Jon Geib
面积 230,000 SF

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
地点: 波兰, 格但斯克