荷兰瓦赫宁恩别墅

id363_Villa_Wageningen_img_01.jpg

这是 Mecanoo Architecten 事务所设计的一座别墅,位于荷兰瓦赫宁根。这里临近莱茵河畔,从客厅与卧室就可以欣赏到莱茵河的优美风光。大露台令房子看起来就像浮动一样,流线的外形即表达了主人亲近自然的意愿,同时也显得个性十足。

以下是设计事务所提供的项目简介:

Villa Nefkens is beautifully situated in Wageningen where the border of the Veluwe and the Gelderse Vallei and the Rhine River meet one another. The Nefkens family found this extraordinary location on which to build their home, affording them magnificent views of the Rhine. The design for the Nefkins villa takes its inspiration from the beautiful views from the living room and main bedrooms and also from the spacious kitchen/lounge area toward the big garden. Large terraces elevate the house to just above grade, making the house appear as if it is floating. The villa’s transition from interior to exterior is gradual and a canopy surrounding the whole house provides beautifully framed views while allowing the outdoor spaces to be enjoyed in the summer and fall. The round forms of the villa express the wish of the family to stay close to nature while simultaneously realising an individual design.

 

设计事务所 Mecanoo Architecten
地点 荷兰
摄影 Christian Richters

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
地点: 荷兰