The Shack

id358_The_Shack_img_01.jpg

这是 Feldman Architecture 为一座山间小屋所做的室内设计,位于旧金山。主人是一对在旧金山生活的夫妇,这里是他们在周末逃离城市的避难所。房屋原有的珍稀红木与索诺玛石壁炉作为主要的特色被保留了下来,倾斜的道格拉斯冷杉天花板被刻意暴露出来,营造了一种历史的沧桑感。

以下是设计事务所提供的项目简介:

Lovingly coined ‘the Shack,” this jewel-like cottage is an escape from City life for a busy San Francisco couple. The existing home was composed of low ceilings and partition walls creating dark spaces. However, the home held the potential for beautiful mountain views and if one looked carefully, hints of character and charmed emerged. Rare old growth redwood siding of the original home and a Sonoma stone fireplace were both maintained as prominent features of the renovation.

The original Douglas Fir ceilings were revealed as the sloped roof was opened up and inspired the use of reclaimed, local woods for the mantel, floors and interior doors. These woods warm the interiors and compliment the views to the gardens and Mount Baldy beyond. The kitchen and living room were opened up to an outdoor seating and dining area. Given the limited space and the open views from the living room, the kitchen cabinets were planned down to the details, much like a ship’s galley. The bathroom was brightened with a large translucent window and light porcelain tiles.

 

设计事务所 Feldman Architecture
地点 美国
景观设计 Loretta Gargan Landscape + Design
照明设计 H.E. Banks & Associates Lighting Design
面积 706 SF
摄影 Mark Dessert

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
目录: 室内, 住宅
地点: 美国