瑞士巴塞尔树屋

id111_Treehouse_img_01.jpg

这是 baumraum 设计的一个树屋,位于客户的私人宅院里。这个树屋建在了4棵12米高的冷杉树上,可以眺望瑞士的巴塞尔全城以及法国的远山。树屋的形状是一个立方体,覆盖着铜板。屋内的橡木内饰以及灰色羊毛给人以温暖的感觉,墙壁与天花板上的窗户令室内充满了光亮。

以下是设计事务所提供的项目简介:

This treehouse was built amidst four fir trees in a private garden in a suburb of Basel, Switzerland. The client wished to have a point on his property which enabled him to see the city of Basel and the distant mountains of France. After climbing up three staircases and two landings, one arrives at the upper terrace and the cabin 12 meters above the ground. From this terrace, the overwhelming sensation of height is offset by a comforting veil of branches. The cabin is shaped like a cube and covered with a free pattern of copper sheets. Later on, it will lose its bright metallic shine and become almost invisible among the trees. The use of oil-treated oak in the interior and grey wool felt gives the room a warm atmosphere. A wide glass wall opens to the terrace, while windows in the walls and ceiling give views to all directions. All levels will have a soft illumination in the darkness.

 

设计事务所 baumraum
地点 瑞士, 巴塞尔
项目建筑师 Andreas Wenning
面积 interior 6.2 m2 / terrace 8.4 m2
摄影 Alasdair Jardine

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
目录: 建筑, 住宅
地点: 瑞士, 巴塞尔