阿姆斯特丹的Loft

id513_Amsterdam_Loft_img_01.jpg

收藏家的私人住宅。UXUS 设计,位于荷兰。这个住宅是由一个 18 世纪的仓库改造而成,设计师在保持原有的开放式布局的前提下,创造了一系列可以根据需要随时打开和关闭的幕墙。这些幕墙由豪华的意大利亚麻制成,从外面看是不透明的,但可以从里面看见外面。到了晚上,这些幕墙分隔的空间就像一个个发光的帐篷,营造出一个超现实的室内景观效果。

以下是设计事务所提供的项目简介:

UXUS are pleased to present a private residence located in a historic building on one of Amsterdam’s famous canals. The home is located in a 250m2 18th century warehouse with a panoramic view over the city. The interior of the loft situated in an old sugar warehouse built 1763, had remained in its original state for almost 250 years and the owners wanted to keep as much intact with as little intervention to the space as possible. In keeping the original open-plan layout UXUS created a series of dramatic curtain walls that could be opened and closed according to the needs of use. Made of luxurious Italian linen, the curtain walls are opaque when lit from the front yet transparent from behind. At night, the space becomes a series of glowing tents, creating the effect of a surreal interior landscape.

 

设计事务所 UXUS
地点 荷兰, 阿姆斯特丹
设计师 UXUS
面积 240 m2
摄影 Dim Balsem

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
阿姆斯特丹的Loft, 4.0 out of 5 based on 1 rating
目录: 室内, 住宅