MA:ZO 住宅

id306_House_MAZO_img_01.jpg

“简约”是 COMOGLIO ARCHITETTI 所做的这个室内设计的主题。厨房,客厅和餐厅混合在一个大的用家具分割的空间内。设计师牺牲走廊的空间来扩大狭小的浴室。木地板和白色的墙壁,令人产生一种平静的氛围。

以下是设计事务所提供的项目简介:

The renovation and interior design project related to the apartment on the second floor located in via Pinelli n. 1 was realized in a residential building characterizing the historical context. The purpose of the project was to create a minimalistic inner space, elegant and quiet, in contrast to the historical connotation of the building. The operation provides the blending between the kitchen and the living room, the bathroom’s enlargement at the expense of the corridor, in order to optimize the small space available. The kitchen, the living room and the dining area are maintained as open as possible like a large continuous space divided by the furniture: the wall that hold the kitchen and the kitchen space are melted by means of a screen made of wooden sticks. The kitchen furniture was designed and produced in collaboration with local craftsmen interested in research and experimentation.

The “Wengè” wood flooring and the white walls generate a calm ambience which suggest meditation. At the windows the white fabric curtains filter the light and hide the exterior landscape, visually isolating the inner space.

The lowering of the ceiling with new panels, that lodge the lighting, characterize the entrance area and the corridors proportioning the rooms.

 

设计事务所 COMOGLIO ARCHITETTI
地点 意大利, 都灵
设计师 Giorgio Comoglio
摄影 Beppe Giardino

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
目录: 室内, 住宅
地点: 意大利, 都灵