BIOVAC

id302_BIOVAC_img_01.jpg

studioMAS architects + urban designers 在预算紧张的情况下创建了南非最令人难忘的建筑立面外观之一。建筑设计满足科学实验室的功能需求。实验室和办事处, 被粘附到一个基本的框架这个框架的材料为镀锌钢板。由于预算紧张,因此设计了红色的有机玻璃吊灯。

以下是设计事务所提供的项目简介:

A place of serious science, but also of innovation and invention, The Biovac Centre has been credited as ‘prescient of the creative ‘infection’ that is coming in South African architecture’, offering opportunity for playful invention. We were challenged by a tight budget, but this did not deter us from creating one of the most memorable façade skins in South African architecture in recent years.

intro The Biovac vaccine laboratory in Ndabeni, Cape Town, is a place of serious science, but also of innovation and invention. The brief calls for a lab block with a small office component taking advantage of views west. The clinical QC laboratory has to comply with stringent international standards to accredit Biovac the right to manufacture and test Vaccines in SA. rationale The building, with its central double volume, mediates between the admin wing and the lab, tying disparate working groups together. The simple layout of laboratory and offices with sun control skin is elevated to allow for a future lab. Windows are cut into the laboratory wherever required. The sunscreens are incredibly simply put together, being glued to a rudimentary galvanized steel frame using double-sided tape. This inventiveness in the face of economy and budgets is also evident in red perspex pendant lights.

 

设计事务所 studioMAS architects + urban designers
地点 南非

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
目录: 建筑, 教育
地点: 南非