Pyrenees Golf Club Social Centre

id225_Club_img_01.jpg

这是由 Josep Miàs 设计的座落在比利牛斯山脉下的高尔夫俱乐部。建筑师使用新型的建筑材料和建筑技术,因地制宜,将建筑本身和景观融洽的结合在一起。

以下是设计事务所提供的项目简介:

The building doesn’t make head to the topography, but interprets it has a possibility of integration in the landscape. It belongs to the site thanks to the use of materials and construction techniques, thanks to camouflage and topography.

These conditions may drag in the interior some qualities of the environment to use them and vice versa: the project insists in the integration with the surroundings by subordinating the built to the topographic, climatic, setting conditions and employing traditional materials, constructive techniques and people.

Our projects develop those setting conditions: these animals may have the possibility to disguise themselves and disappear as we had to discover them playing on the light, the land, the existent vegetation, the view, the accesses… adapting, moving until finding the correct position.

 

设计事务所 Josep Miàs + Partners | MiAS ARCHITECTS
地点 西班牙
项目建筑师 Josep Miàs
面积 2,500 m2
摄影 Adrià Goula, Toni Cumella

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)