PENTHOUSE ON BLASCO IBÁÑEZ

id141_PENTHOUSE_img_01.jpg

这是 FRAN SILVESTRE ARQUITECTOS 对一座上世纪 70 年代的阁楼进行的翻修设计,位于瓦伦西亚。项目采用了原来的分散的布局,通过地板到天花板的铰链门以及隐藏在镶板墙里的滑动门连接并拓宽了室内空间。客厅有一个大窗口可以欣赏滨海大道全景。

以下是设计事务所提供的项目简介:

This refurbished penthouse is located in a 1970s 16-storey building in Blasco Ibáñez Avenue, Valencia.

The project takes the original highly fragmented layout and connects and widens the rooms by modifying the interior architecture through floor-to-ceiling hinged doors and sliding doors hidden in panelled walls.

The master bedroom opens onto the main façade, whilst the second bedroom gives onto a light well, with the bathrooms located between them. The living-room has a large window offering a panoramic view of the avenue leading to the sea which can also be enjoyed from the kitchen when opened onto the living area.

 

设计事务所 FRAN SILVESTRE ARQUITECTOS
地点 西班牙, 瓦伦西亚
项目建筑师 Fran Silvestre, Mª José Sáez
室内设计师 ALFARO HOFMANN
合作者 Sara Sancho Ferreras | Architecture
面积 120 m2
摄影 Diego Opazo

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
PENTHOUSE ON BLASCO IBÁÑEZ, 5.0 out of 5 based on 1 rating
目录: 室内, 住宅