EL CARMEN 住宅

id141_EL_CARMEN_img_01.jpg

这是 FRAN SILVESTRE ARQUITECTOS 完成的一个公寓的室内设计。公寓建于19世纪中叶,位于西班牙瓦伦西亚市中心。考虑到有限的总面积和缺乏自然光,设计师将天花板加高,使住宅的垂直度增加到最大。室内设计是围绕着从地板到天花板都铺满了漆木板的大厅和走廊展开的。

以下是设计事务所提供的项目简介:

The apartment is on the first floor of a mid-19th century three-storey building, located in the city centre of Valencia.

Considering the limited gross area and the scant natural light, this refurbishment project partitioned only the night-time areas and enhanced the verticality of the dwelling to the utmost, making the most of its high ceilings. The project also created a glass box with large windows in the former gallery which gives onto a terrace over the roof of the covered patio on the ground floor.

The interior is structured around a hall-cum-corridor completely covered from floor to ceiling with lacquered wooden board, comprising doors to other rooms, wardrobes and closets. The bedrooms face the street while the spacious kitchen-living room opens onto the terrace through the large window.

 

设计事务所 FRAN SILVESTRE ARQUITECTOS
地点 西班牙, 瓦伦西亚
项目建筑师 Fran Silvestre, María José Sáez
室内设计师 ALFARO HOFMANN
合作者 Sara Sancho Ferreras | Architecture
面积 75 m2
摄影 Diego Opazo

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
目录: 室内, 住宅