Nautilus

id508_Nautilus_img_01.jpg

这是 design spirits 完成的一个餐厅的室内设计,位于新加坡的一座购物中心。业主同时也是一家货运公司的女总裁,她的美貌与阅历激发了设计师的灵感。餐厅的风格充分体现了女主人的优雅与温柔的气质。设计师没有使用门面,取而代之的是一个开放的入口,使顾客可以毫不犹豫的进入。

以下是设计事务所提供的项目简介:

The Nautilus Project is located on the fourth floor of the ION shopping center, where opened recently on the Orchard Road, Singapore. The great strategy of the location has brought them lot of benefits as the floor composite of sales, drinks and food. Besides, the entrance of the restaurant is flanked on one side by an oyster bar and on the other side by displays of delectable dessert and trays of fresh crustaceans on ice.

A certain concept of the design, chef, design and location have been prepared by the food consultant from the beginning had caused me difficulty in leading my own ideal interior design. However, the owner is the president of the cargo company and her beauty made me decided to reflect her sophisticate, elegant plus the tender characteristic to this restaurant project.

I stopped making a facade and designed the entrance where a common passageway for the restaurant in order to make visitor enter easily without any hesitation. Both are curved inward towards the middle to highlight the beginning of the passageway into the restaurant. This create a non-intimidating welcome for passers-by to get a glimpse of what the restaurant has to offer, as well as sets the tone for the restaurant’s focus on an interactive experience for the patrons.

 

设计事务所 design spirits
地点 新加坡
设计师 Yuhkichi Kawai
面积 Floor 502.75 m2
摄影 Toshihide Kajiwara

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)