尚汇 – THE GLOUCESTER

id507_The_Gloucester_img_01.jpg

尚汇,型格精品公寓的代表之作。AB Concept 设计,位于香港湾仔核心区域,毗邻维多利亚港。为了满足人们对这个地处香港核心位置的公寓的期望,AB Concept 提供了两套设计方案:“晨露”与“马天尼的氛围”。整个设计时尚优雅,充满艺术品味。

以下是设计事务所提供的项目简介:

Hong Kong, May 24, 2011 – AB Concept is taking design to dizzying new heights with its plans for THE GLOUCESTER. Set in the vibrant heart of Hong Kong, the 45-storey residential tower at the intersection of Gloucester and Marsh Roads is destined to be a new Hong Kong landmark.

Promising the ultimate in stylish living, THE GLOUCESTER will set pulses racing. Boasting unmatched panoramic views of Victoria Harbour, a waterfront location and Hong Kong’s only aquarium-style heated skypool, the unique property will be home to 177 apartments of exceptional quality.

AB Concept, a leading interior design and architectural studio in Asia, has created an exclusive, modern and intimate retreat along one of Hong Kong’s busiest traffic thoroughfares. Once inside the main lobby, natural elements – including lava stone, white marble and garden walls – exude a sense of warmth and tranquility, acting as a buffer to the outside world.

One of the property’s most striking features is the 25m heated infinity pool on the 43rd floor. Reflecting AB Concept’s daring design ethos, the floor-to-ceiling windows, combined with the pool’s transparent glass walls and retractable skylight, allow GLOUCESTER residents to see Hong Kong’s iconic Harbour from an all-new perspective.

Befitting the glamorous location, AB Concept tempts buyers with two sleek-and-chic interior design options: ‘Morning Dew’ and ‘Martini Vibe’.

Morning Dew: Measuring 525 sq ft, the refreshing pale lavender and light-textured stone landscape of these one-bedroom units is accented against polished steel and glossy lacquer.

While the open-plan kitchen rewards with spectacular panoramic views of Victoria Harbour, a marble sliding wall between the living area and bedroom offers both flexibility and privacy. Wide, silver-tinted timber flooring panels were chosen for their unique texture and colouring, while rich marble flooring lines the foyer and bathroom.

Martini Vibe: As the name suggests, these 935 sq ft two-bedroom units capture the designers’ penchant for timeless glamour.

Contrasting light and dark elements – silver-tinted timber planks against stainless steel finishes and black lacquer – and adding subtle architectural finishes, AB Concept’s design exudes an effortless elegance.

In the bedrooms, AB Concept designers display their mastery of space. The team has artfully preserved space and light through the use of floating shelving, a full-length wall mirror and strategic asymmetry.

Every element of the units – from the fixtures and materials to the top-brand appliances – has been selected with an attention to detail, beauty and functionality.

AB Concept’s work includes the design and interiors of the ‘Oasis Floor’, an open-air leisure space with vertical garden walls, outdoor seating and a barbeque station.

Designed for residents who appreciate sublime style and bespoke beauty, THE GLOUCESTER surpasses all expectations.

 

设计事务所 AB Concept
地点 香港
设计师 AB Concept
摄影 Chester Ong

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
地点: 香港